Far holder sin datter i hænderne, imens hun går på en snor, der er bundet op mellem to træer

Familie-spejderdag

Tag de mindste med ud i naturen den 20. august 2023, hvor spejdergrupper over hele landet inviterer udenfor.

SØNDAG DEN 20. AUGUST BYDER SPEJDERGRUPPER OVER HELE LANDET UDENFOR TIL EN DAG MED HYGGELIGE AKTIVITETER FOR BØRN I ALDEREN 3-6 ÅR OG DERES FORÆLDRE.

Familiespejder er sjove aktiviteter i naturen for 3-6-årige børn og deres forældre. Vi laver fx krible-krable-aktiviteter, hvor vi bliver kloge på naturens insekter. Vi laver bagte æbler over bål, udforsker det lokale vandløb, prøver at røre ved fladfiskens skæl, før vi steger den over bålet, laver kastanjedyr og meget andet sjovt. Som forælder deltager du sammen med dine børn, og det er en dejlig måde at være sammen på i naturen.

Hvor kan man gå til familiespejder?

Det er ikke alle grupper, der har familiespejder, der er med til Familiespejderdag 2023, så selvom der ikke lige er en gruppe i jeres lokalområde, så kan det sagtens være, at der en gruppe tæt på jer, der har familiespejder.
Der er over 400 spejdergrupper i Det Danske Spejderkorps fordelt over hele landet, og en stor del af dem tilbyder familiespejd.

Find jeres lokale spejdergruppe på kortet.

Det vil ofte fremgå af gruppens hjemmeside, om de tilbyder familiespejd. Der vil efterhånden som spejdergrupper tilmelder sig familiespejderdagen 2023 komme et kort op herunder, hvor du kan se hvor i dit nærområde, du kan komme til familiespejder.